Telefonos Demók

Menetrend-, járat-, nyitvatartási és szolgáltatáselérési információ

Az ügyfél felvilágosítást kaphat, hogy egy adott szolgáltatás, fogadóóra mikor elérhető, mikor indul a vonat valahonnan valahova.

Telefonos időpontkérés és betegrendelés

A program lehetővé teszi, hogy az ügyfél időpontot kérjen egy szolgáltatás elérésére, pl. beteg a háziorvostól, a háziorvos betegei számára a szakrendelésekre, kezelésekre telefonon keresztül időpontot kérjen. A beszédfelismerő modul segítségével a háziorvos a betegség szabványos leírását is bediktálhatja (BDO leírás).

Készlet lekérdezés

Az ügyfélnek lehetősége van érdeklődni árakról (mennyibe kerül egy termék), készletről (van-e raktáron), az üzlet címéről és megközelíthetőségéről. Az ügyfél megmondja a termék nevét vagy kódját, és a rendszer az adatbázisból kikeresi a kért információt, lényegesen gyorsabban, mintha egy többszintű telefonos menüből kellett volna kikeresgélnie azt.

Megrendelés állapota

Például, az ügyfél megtudhatja, hogy megrendelése mikor került postára, vagy több darabból álló megrendelései várhatóan mikor érkeznek meg. Ajánljuk azok számára, akik gyakran és nagy mennyiségben bonyolítanak le házhozszállítást, visszaküldést, vagy megszabott idejű teljesítést.

Telefonos árurendelés

Az ügyfelek azonosíthatók ügyfélszám, telefonszám vagy név és cím alapján. Az ügyfél kérdéseket tehet fel a megrendelhető árukkal kapcsolatban (pl méret, szín, vagy más tulajdonságok), kiválaszthatja a számára megfelelőeket, megmondhatja hogy miből hány darabra van szüksége. A rendszer felvehet rendelést bankkártyával vagy postai utánvétellel. Az árurendelő az összes szükséges adatot begyűjti a megrendelőtől emberi beavatkozás nélkül -- egy új, automatizált csatorna a termékértékesítésre.

Közvélemény-kutatás

A program adatbázisban tárolja és automatikus tárcsázza a megadott számokat és elindít egy dialógust. („Kérdőívünkkel a magyarországi internetezési szokásokat vizsgáljuk. Kérjük, kérdéseinkre a kérdésben felsorolt lehetőségek egyikével válaszoljon!", stb.)

Szervíz ügyfélszolgálat

A munkatársak a feladat elvégzése után a központba való telefonálással egy dialóguson keresztül tájékoztatást adnak az elvégzett munkáról.

Leltározás

Bizonyos nagyméretű raktárak esetében (pl. magasraktárak) a készletadatok billentyűzetről történő bevitele eléggé nehézkes. Beszédfelismerő szoftver segítségével a raktárállapot mikrofon (vezetékes vagy vezeték nélküli) segítségével rögzíthető.


Copyright © 2012 StartVox Kft     Oldaltérkép