Referenciák

A beszédfelismerési rendszert legnagyobb számmal a kórházi és jogi rendszerekben használják, professzionális folyamatos diktálásra. Erre a területre a PSRS egy SpeechMagic nevű rendszert is kifejlesztett, amit az adott (kórház(ak)ban vagy más dokumentum előállító irodákban) működő információs rendszerhez kell integrálni. A rendszerintegrációt általában az információs rendszert készítő cég végzi a beszédfelismerési technológiát szállító cég támogatásával. A támogatás mértékétől függően az integráció pár héttől pár hónapig tarthat.

Több mint hatezer SpeechMagic alapú rendszert használnak Nyugat-Európában és az amerikai kontinensen. A PSRS Nyugat-Európában a beszédfelismerők kórházi alkalmazásában vezető piaci tényező.

Az USA legnagyobb transzkripciós vállalatainál is SpeechMagic-et használnak az orvosi szövegek leírására. Ha a felismerés megfelelő, bevetik a rendszert, egyébként manuális transzkripciót alkalmaznak.

A szabály alapú alkalmazások száma is folyamatosan bővül. Voice portálok és call-centerek Németországban találhatók (Omnitel, frankfurti tőzsde, DBB menetjegy rendelési rendszer).

Az utóbbi időben új alkalmazási esetek jelentkeztek az egészségügy különböző területein (fogászat Németországban és a közeljövőben Magyarországon is, bronchologia).

A StartVox elsődleges célja a beszéd-felismerési technológia Magyarországon történő széleskörű terjesztése, alkalmazások készítése és a beszédfelismeréssel kapcsolatos konzultációs szolgáltatás. Az „Alkalmazási területek” oldalon felsorolt összes területen készek vagyunk együttműködni olyan partnerekkel, akik az adott szakterületen megfelelő ismerettel ill. működő alkalmazással rendelkeznek és rendszerüket a beszéd-felismerési képességgel is ki szeretnék egészíteni.


Copyright © 2012 StartVox Kft     Oldaltérkép