Cégünkről

Difference (from prior author revision) (major diff, minor diff)
Added: 0a1
<parent top><index 100>↲
Added: 1a3,5
<css>.wikitext table td { background: inherit; }↲
.wikitext table {border: inherit; }↲
</css>↲
Changed: 20c24
<html></td> <td><img src="/head.png" alt="" style="margin: 1.5em"></td> <td width="50%" valign=top></html>↲
<html></td> <td><img src="/Content/Style/startvox/head.png" alt="" style="margin: 1.5em"></td> <td width="50%" valign=top></html>↲

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük a StartVox Kft honlapján. Oldalunkon tájékozódhat cégünk profiljáról, termékeinkről.

A StartVoxról

A Startvox kft-t 2003-ban kilencen alapították. Az alapítók több mint tíz éve vesznek részt a Philips bécsi részlegének – Philips Speech Recognition Systems (PSRS) – beszédfelismerésre szakosodott fejlesztési programjaiban. Munkatársaink elsősorban a technológiai fejlesztésekkel foglalkoznak, de emellett komoly tapasztalattal rendelkeznek a PSRS beszédfelismerő alkalmazások komplett megvalósításában is.

A PSRS, mint a beszédfelismerés egyik úttörője, több mint negyven éve foglalkozik a természetes emberi beszéd megértésével kapcsolatos kutatásokkal. Elsőként – 1993-ban – jelentkezett a piacon folyamatos beszédfelismerésre alkalmas technológiával (folyamatos beszédfelismerés: szavak közötti szünetek nélkül, folyamatosan beszélhetünk). A technológia folyamatos fejlesztésére a PSRS jelentős kutatói és fejlesztői kapacitással rendelkezik.

A PSRS beszédfelismerő technológia huszonhárom nyelven áll rendelkezésre. Ebbe – egyebek között – beletartoznak az Európai Unióban használatos nyelvek. A magyar fejlesztők ösztönzésére, – a PSRS hathatós támogatásával – közös fejlesztésben készült el a magyar nyelvi csomag.

2008-ban PSRS-t az amerikai Nuance vásárolta meg, amely a világon a beszédfelismerési technológiák és alkalmazások vezető vállalata. Cégünkkel az együttmüködést, a feladatokat a tulajdonos változás nem befolyásolta.

Céljaink

A mögöttünk álló sikeres munka, az igazi kihívást jelentő feladatok során megszerzett tapasztalatok ösztönöznek minket arra, hogy a beszédfelismerési technológiát Magyarországon a gyakorlatban is meghonosítsuk.

Szeretnénk vezető szerepet vállalni abban, hogy a természetes emberi beszéd Magyarországon is a felhasználó és a számítógép közötti kapcsolattartás lehetséges és fontos eszközévé váljon.

Megkeressük azokat a területeket , ahol az ember és a számítógép közötti kommunikáció ezen új formája felgyorsítja és egyszerűbbé teszi a különböző szolgáltatások használatát, adataink elérését illetve üzeneteink eljuttatását, kényelmesebbé téve ezzel mindennapjainkat.


Copyright © 2012 StartVox Kft     Oldaltérkép